We ride brands along the city!

 

Bikevertising sau publicitate pe biciclete reprezinta o forma inovativa de comunicare in mediul outdoor. Acest mod de promovoare ofera posibilitatea realizarii unei campanii eficiente, care sa genereze un efect WOW, dar care este in acelasi timp 100% eco-friendly.

 

Publicitatea pe biciclete te poate ajuta sa ajungi acolo unde alte suporturi media nu au acces sau impact asupra clientului: parcuri si piste de biciclete, zone pietonale intens circulate, evenimente sportive, concerte/ show-uri outdoor, expozitii, parcari  centre comerciale.

 

Suportul publicitar mobil prin intermediul caruia sunt implementate campaniile de promovare a fost premiat in anul 2014 cu medalia de Aur in cadrul Salonului International de Inventii de la Geneva, la categoria “Best Advertising Billboard in the World”.

 

bicicletaPanoul publicitar este vizibil chiar si de la o distanta de 200 de metri si poate fi prezentat in 3 forme modulare in functie de nevoile de comunicare.

 

Bikevertising iti ofera posibilitatea de a alege cand, cum si unde poti desfasura o campanie de promovare pentru brandul tau. Poti opta sa desfasori campania doar in anumite zile, fara costuri inutile. De asemenea, bicicletele pot rula in caravana cu vizualuri relationate sau independente, impactul fiind maxim.

 

Publicitatea pe biciclete presupune costuri mici pentru promovare si in acelasi timp iti ofera posibilitatea cuantificarii rezultatelor.