Bikevertising pentru un plus de mobilitate – Revista Biz

Bikevertising pentru un plus de mobilitate

Agentia de publicitate indoor Invent Media isi completeaza portofoliul de servicii cu o noua solutie de promovare: Bikevertising, ce are la baza comunicarea prin intermediul unui suport publicitar mobil, premiat cu Medalia de Aur in cadrul Salonului International de Inventii de la Geneva, la categoria “Best Advertising Billboard in the World”.

Principalul avantaj al acestei solutii de promovare consta in mobilitate. Panoul poate fi cu usurinta folosit si transportat, avand posibilitatea de a patrunde in zone greu accesibile altor canale media, precum parcuri, trotuare aglomerate, diferite evenimente in aer liber, sau parcari ale centrelor comerciale. De asemenea, costurile unei campanii de promovare pe bicicleta sunt considerabil mai mici fata de campaniile conventionale de outdoor. In plus, acestea pot fi personalizate in functie de nevoile si bugetul clientului, panourile fiind expuse doar in zilele sau intervalele orare solicitate, fara costuri suplimentare ca in cazul panourilor outdoor.

Prin intermediul acestui tool, agentia doreste sa atraga atentia asupra mediului inconjurator si a nevoi de a gasi modalitati prin care sa fie limitat consumul de resurse. Bikevertising promoveaza sustenabilitatea si grija fata de mediu.

Costurile unei campanii de promovare pe bicicleta sunt considerabil mai mici fata de campaniile conventionale de outdoor. In plus, acestea pot fi personalizate in functie de nevoile si bugetul clientului, panourile fiind expuse doar in zilele sau intervale orare solicitate, fara costuri suplimentare ca in cazul panourilor outdoor.

Mai multe informatii despre Bikevertising pot fi citite http://inventmedia.ro/bikevertising/

Invent Media ofera servicii de indoor advertising integrate: inchirierea spatiilor publicitare in cladiri de birouri, hoteluri, mall-uri si hypermarket-uri, consultanta in alegerea celor mai bune solutii de expunere, monitorizarea campaniilor, decorarea si neutralizarea campaniilor, mentenanta suporturilor. Agentia a derulat campanii pentru clienti precum: Ikea, Mango, Mobexpert, Lóreal, ING Bank, HTC, Tchibo, Collective, Farmaciile Dona, Mega Image, Baneasa Shopping City, FreyWille,Wizz Air, Allianz-Tiriac, Mercedes, Secom, DHL.

Invent Media este condusa de Eduard Petrescu in calitate de Managing Director.