Invent Media creeaza o campanie in lift printr-o campanie online – SMARTfinancial.ro

Invent Media si 121.ro te invita la concursul “Conversatii in lift!

Mai indraznet: ,,Apas eu butonul de oprire între etaje sau ma inviti tu la o cafea?” sau mai direct: ,,La care etaj ziceai ca mergi, la tine sau la mine?” poate mai romantic: ,,Cu tine sunt acum între cer si pamânt. N-ai vrea sa ne petrecem aceasta bucatica de eternitate cunoscându-ne mai bine?” sau chiar amuzant “Parca am fi intr-o cutiuta cu chibrituri. Ce-ai zice daca ne-am aprinde?”

Oricum ai fi, oricare ar fi stilul tau, Invent Media, companie ce promoveaza publicitatea în lift si 121.ro te invita la concursul,”Conversatii în lift”. Acestea sunt doar patru din frazele participante la concurs. Noi vrem sa aflam ce ai face tu daca ti-ai întâlni jumatatea într-un lift sau pur si simplu care ar fi fraza ta de agatat un baiat / o fata dragut(a) într-o asemenea situatie?

Logheaza-te, inscrie-te si spune-ne si noua! Cinci dintre cele mai interesante fraze vor fi afisate pe postere plasate în aproape 100 de lifturi de blocuri de locuit si cladiri de birouri din Capitala. Poate tu vei fi unul dintre norocosii care îsi va gasi propria fraza într-unul dintre lifturi. Premiul de ,,consolare”, atribuit prin tragere la sorti, va fi o camera digitala de fotografiat oferita.

Parteneri ai concursului sunt fotoshop.ro si Kuantum.

,,De ce sa nu însufletim un spatiu pe care îl folosim atât de des?“ s-a intrebat Eduard Petrescu, Managing Director Invent Media, ,,adaugand dimensiunii de afaceri – posibilitatea de a derula campanii de publicitate in lift – partea de amuzament, destindere si relaxare prin intermediul unor Conversatii in lift.”

“Cand ni s-a propus sa promovam publicitatea in lift pe siteul nostru ne-am gandit cum sa aducem acest concept nou pe 121.ro, comunitatea femeilor senzationale intr-un mod inedit! Asa s-au nascut Conversatiile in lift, si membrii siteului sunt animati de competitie!” Daniela Fugaru, Redactor Sef al siteului de femei Comunitatea Femeilor Senzationale.

Regulamentul concursului

Inscrierea la concurs este deschisa tuturor membrilor 121 de cetatenie româna rezidenti in Romania. Participarea la concurs presupune logarea la site si completarea tuturor câmpurilor din formularul de concurs. Perioada de desfasurare a concursului este 21 august- 1 octombrie 2006.

Concursul ofera 5 premii constand intr-un poster personalizat cu ,,fraza de agatat” cu care castigatorul a intrat in concurs si numele acestuia. Aceleasi postere vor fi afisate in aproximativ 100 de lifturi din Bucuresti. Toti participantii la concurs intra în tragerea la sorti în care pot câstiga o camera digitala Ben-Q E310 oferita de www.fotoshop.ro.

Despre 121.ro

Comunitatea femeilor senzationale are astazi aproape 80.000 de membrii, peste 2.5 milioane de pagini downloadate lunar si peste 150 de proiecte derulate in cei 5 ani de activitate pentru branduri importante care au ca public tinta femeia senzationala

Despre Invent Media

Compania poate fi definita simplu prin publicitate in lift si creativitate. Punem la dispozitia celor deschisi catre inovatie un spatiu generos si inedit pentru publicitate – liftul. Invent Media ofera de asemenea si servicii complete de creatie pentru diversele campanii pe care clientii doresc sa le desfasoare in lifturi.