Cine suntem

Invent Media activeaza din anul 2005 ca agentie full-service de publicitate indoor. Invent Media a introdus si dezvoltat conceptul de publicitate in lift.

Publicitatea indoor, in viziunea Invent Media, reprezinta modalitatea eficienta si surprinzatoare prin care pot fi satisfacute nevoile reale de comunicare ale clientilor, in locatii care ofera o audienta semnificativa si clar definita. Reclama indoor este una care se adreseaza deopotriva companiilor cu bugete insemnate de promovare cat si celor aflate la inceput de drum sau care au un buget restrans alocat castigarii de noi clienti sau cresterii notorietatii.

Echipa Invent Media crede in calitate, dinamism si flexibilitate dar si in dezvoltarea continua, tinand intotdeauna cont de evolutia pietei si propunand clientilor sai cele mai bune sisteme de expunere, menite sa puna in valoare brandurile. Astfel, in 2009, au fost aduse in premiera, in Romania, ca si sisteme elegante si inovatoare de expunere pentru cladirile de birouri si pentru hotelurile din portofoliu – totemurile luminoase derulabile (citylights).

Incepand cu anul 2013, agentia Invent Media ofera expunere in suporturi noi – illuminated columns – realizate la un standard inalt de calitate si concepute la dimensiuni optime, pentru o comunicare eficienta, cu impact maxim in locatiile de tip mall sau hypermarket.

Dupa 13 ani de experienta in domeniul indoor advertising-ului, ne mandrim cu un portofoliu impresionant de clienti, recunoscuti pentru exigenta calitativa a comunicarii, care au ales sa-si promoveze imaginea si produsele prin reteaua Invent Media.

In 2018, Invent Media ofera clientilor sai comunicare indoor in:

  • 200 cladiri de birouri din Bucuresti si din tara precum: Novo Park, West Gate Park, Conect Business Park, Floreasca Park, S Park, Iride Park, Baneasa Business & Technology Park, World Trade Center, Crystal Tower, Global Business Center, City Business Center, Excelsior Center, Rams Business Park, Bectro Center, America House, Multigalaxy Business Center si multe altele.
  • 22 Cluburi fitness din Bucuresti: World Class, Downtown Fitness, Aviatiei Wellness, etc.
  • 10 Hoteluri de 3, 4 si 5 stele din Bucuresti: Golden Tulip, Phoenicia, Ibis Nord, Ibis Parlament si altele.
  • 55 Mall-uri din Bucuresti si din tara: Baneasa Shopping City, Sun Plaza, Plaza Romania, Bucuresti Mall, Iulius Mall Cluj, Arena Mall Bacau, City Park Constanta, Iulius Mall Iasi, Euromall Pitesti si altele.

Invent Media ofera servicii de indoor advertising integrate, precum: inchirierea spatiilor/ suporturilor publicitare, consultanta in alegerea celor mai bune solutii de expunere, monitorizarea campaniilor, decorarea si neutralizarea campaniilor publicitare, mentenanta suporturilor.