Invent Media aduce publicitatea indoor in hotelurile Ibis – 9am.ro

Invent Media aduce publicitatea indoor in hotelurile Ibis Nord si Ibis Parlament

Companiile ce doresc sa isi promoveze serviciile si produsele in zona de afaceri au acum la dispozitie cele mai recente suporturi indoor aduse de Invent Media – casete luminoase – in cadrul a doua hoteluri Ibis din Bucuresti si in cadrul unor noi cladiri de birouri situate in zona de nord a capitalei.

Invent Media – www.inventmedia.ro –, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata publicitatii indoor, isi completeaza astfel portofoliul de locatii proprii pe care le pune la dispozitia clientilor consolidand in acelasi timp segmentul Invent Hotel. Cele doua noi hoteluri sunt Ibis Nord si Ibis Parlament – si sunt recunoscute pentru traficul intens pe care il au si pentru profilul de business. Mesajul celor ce vor opta pentru campanii in aceste hoteluri va ajunge la aproximativ 14 000 persoane diferite, in medie pe luna.

Recent Invent Media a semnat contracte si cu alte doua cladiri de birouri din zona de nord ajungand acum sa ofere publicitate indoor (panouri in lift si casete luminoase) in cladiri precum Citibank BC, Victoria International BC, House Business Center, MinTransporturilor, ING BC, Nord City Tower etc. „Stim cat de exigenti sunt clientii si este firesc ca orice institutie sa doreasca sa poata ajunge cu mesajul sau exact in locul in care vrea. Cele mai noi intrari in portofoliul agentiei – atat cele doua hoteluri, cat si cele doua cladiri de birouri – sunt recunoscute in randul oamenilor de afaceri si agentiilor de achizitie media ca locuri intens vizitate. Acestea le asigura organizatiilor posibilitatea de a se promova eficient catre publicurile tinta vizate” a declarat Eduard Petrescu, Managing Director, Invent Media. Acesta a continuat: „Cele mai multe solicitari de campanii primite au in vedere segmentul de afaceri, astfel incat consolidarea Invent Office si Invent Hotel este fireasca. Publicul acestor locatii este in general alcatuit din persoane cu functie de decizie, persoane din managementul diverselor companii care au sediul in cladirile de birouri precum precum si din persoane cu functii importante care viziteaza aceste firme, un public asadar important pentru orice institutie. Publicitatea indoor plasata strategic constituie un instrument foarte bun si eficient de marketing din punct de vedere al costurilor, de aceea cladirile de birouri si hotelurile sunt foarte cautate in acest moment”.

Din ce in ce mai utilizata si in Romania, publicitatea indoor continua sa isi demonstreze eficienta, preturile mai mici si calitatea afiselor precum si locurile unde sunt acestea amplasate si tipurile de suport pe care ruleaza convingand luna de luna companiile sa realizeze campanii neconventionale folosind acest mediu.