Invent Media aniverseaza 8 ani de publicitate indoor oferind pachete promotionale pentru clientii sai

24 septembrie 2013, Bucuresti

Invent Media aniverseaza opt ani de publicitate indoor, oferind pachete promotionale pentru clientii sai

Invent Media sarbatoreste luna aceasta opt ani de activitate in domeniul publicitatii indoor, iar pentru a marca acest eveniment agentia ofera pachete promotionale pentru companiile interesate de promovarea indoor.

In semn de multumire pentru colaboratorii sai, Invent Media a realizat o serie de pachete aniversare cu preturi avantajoase atat pentru clientii existenti cat si pentru noii clienti, care intentioneaza sa realizeze campanii de publicitate indoor pentru prima data. Totodata, cu prilejul implinirii a opt ani de activitate, agentia anunta lansarea noii versiuni a website-ului.

In anul 2005, Invent Media a introdus pe piata din Romania conceptul de publicitate in lift, iar de-a lungul timpului a avut un rol deosebit de important in dezvoltarea si consolidarea acestei modalitati de promovare.

Serviciile agentiei au evoluat constant in concordanta cu cerintele si necesitatile pietei in care activeaza, astazi ajungand sa ofere servicii de inchiriere a spatiului publicitar in cladiri de birouri, hoteluri, mall-uri si hypermarket-uri. Adaptarea continua a strategiei a condus la cresterea constanta a cifrei de afaceri si a profitului, incepand cu anul 2011. “Anii de inceput au fost foarte grei, indoor advertising-ul si mai ales partea de publicitate in lift, cu care am demarat, reprezenta ceva nou in Romania. Primii doi clienti pe care i-am avut au
venit dupa 5 luni de intalniri si telefoane.

Companiile au sesizat impactul puternic si oportunitatea de a derula campanii publicitare indoor in cladiri de birouri si hoteluri si daca atunci nu aveau curajul sa faca primul pas, acum tot mai multe companii apeleaza la acest tip de promovare” declara Eduard Petrescu, Managing Director Invent Media.

In ultimii ani, Invent Media a realizat investitii de 50.000 de euro pentru a dezvolta portofoliul de servicii oferite. In acesta directie au fost achizitionate prisme luminoase pentru promovarea in cadrul mall-urilor si al hypermarket-urilor, precum si totemuri luminoase derulabile (citylights), destinate campaniilor indoor din cladirile de birouri si din hoteluri.

Invent Media a extins portofoliul de locatii tip office ce include cladirile de birouri si hotelurile. Acesta a fost triplat in ultimii doi ani ajungand la 110 locatii premium, in care sunt rezidente peste 450 de companii nationale si internationale si peste 500.000 de persoane vizualizeaza lunar mesajele comunicate prin intermediul suporturilor indoor.

Numarul de clienti a evoluat constant, iar in ultimii doi ani companii precum Mobexpert, Baneasa Shopping City, Cosmote, Domo, Toyota, Walmark, GSK, Mercedes, Staropramen, Rehau, Generali, HBO, Banca Transilvania au ales sa isi promoveze produsele si serviciile prin intermediul spatiilor indoor oferite de Invent Media.

“In conditiile socio-economice actuale, cuvantul cheie pentru a rezista intr-o piata este “adaptare”. In indoor
advertising, ca si in orice alt domeniu, modelele de business se schimba si ar trebui sa se schimbe in functie de necesitatile pietei. Ne aflam intr-o perioada in care, clientul este extrem de atent la fiecare euro investit, cauta sa interactioneze cu publicul tinta prin acele canale cu eficienta ridicata, care produc rezultate imediate”, adauga Eduard Petrescu.

Invent Media este unul dintre principalii jucatori pe piata de publicitate indoor si in lift, ce ofera servicii de indoor advertising integrate: inchirierea spatiilor publicitate, consultanta in alegerea celor mai bune solutii de expunere, monitorizarea campaniilor, decorarea si neutralizarea campaniilor, mentenanta suporturilor. Agentia a derulat campanii pentru clienti precum: Baneasa Shopping City, Mobexpert, BCR, Wizz Air, Rovere Mobili, Scandia, Ald Automotive, Allianz-Tiriac, ClassLiving, La Fantana, KFC, Mercedes etc.

Pentru informatii suplimentare va rugam contactati:
Eduard Petrescu – Managing Director
E-mail: eduard.petrescu@inventmedia.ro
Tel: 40 721 887 023