Invent Media: 80.000 euro pentru implementarea unor suporturi indoor in peste 60 de locatii – dailybusiness.ro

Invent Media: 80.000 euro pentru implementarea unor suporturi indoor in peste 60 de locatii
Publicat pe 24 Jun. 2009

Agentia Invent Media, activa pe piata locala de publicitate indoor, a bugetat o investitie de circa 80.000 euro pentru aducerea si implementarea unor noi suporturi indoor de promovare tip casetete luminoase in peste 60 de locatii, pana la finalul anului, au declarat oficialii agentiei.

Cele mai recente locatii in care suporturile au fost implementate, cu o investitie de 5000 euro, sunt hotelurile Ibis
Nord si Ibis Parlament si in 2 cladiri de birouri din nordul Capitalei. Costurile brute ale unei campanii desfasurate in toate cele 4 locatii nou intrate in portofoliul Invent Media se ridica la 660 euro.

Potrivit reprezentantilor agentiei, mesajul campaniilor derulate in cele 2 hoteluri Ibis va ajunge la circa 14.000
persoane lunar , iar in cladirile de birouri la circa 5.500 persoane pe luna.

Invent Media este unul dintre principalii jucatori pe piata publicitatii indoor din Romania, operand o retea de lifturi si suporturi indoor la nivel national si oferind 3 tipuri de pachete de servicii: home, office si hotel.

Agentia a derulat campanii cu succes pentru clienti precum: Romtelecom, Bosch, Allianz, Class, Millennium Bank, Skol, RomcarMotors, KFC, Jeep, Toshiba, BRD, Hyundai Motor, Mega Image, Leumi Bank, DHL, Subaru, GlaxoSmithKline, Pizza Hut, La Fantana, Interauto, Mit Motors, Marshal Turism, Loyalia etc.

Pe langa suporturi indoor, pe care le inchiriaza, Invent Media ofera servicii integrate de monitorizare, mentenanta si consultanta, avand cel mai bun pret al pietei si o rata de raspuns de 100% la cererile de oferta primite.

Invent Media ofera in prezent suporturi indoor in aproximativ 30 de hoteluri si 35 de cladiri de birouri.