Invent Media isi extinde activitatea si adauga noi cladiri de birouri si suporturi de publicitate indoor in portofoliu – Infonews

INVENT MEDIA ÎŞI EXTINDE ACTIVITATEA ŞI ADAUGĂ NOI CLADIRI DE BIROURI ŞI SUPORTURI DE PUBLICITATE INDOOR ÎN PORTOFOLIU

– Invent Media îşi extinde activitatea oferind noi spaţii de publicitate indoor
– Agenţia îşi adaugă încă şase cladiri de birouri în locuri premium în Bucureşti
– Invent Media oferă companiilor noi suporturi ce aduc vizibilitate sporită afişelor

Invent Media – www.inventmedia.ro –, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa publicităţii în lift, cu o activitate de peste trei ani de zile îşi extinde activitatea şi oferă si alte spaţii indoor precum cele de aştept are, spaţii de tranzit, zonele unde se aşteaptă liftul etc.

Recent agenţia a adăugat în portofoliul său încă şase cladiri de birouri premium în zone precum Piaţa Victoriei, Floreasca etc. îmbogăţindu-şi astfel portofoliul şi aducând plus de calitate pentru clienţi şi parteneri. Un element de noutate adus de agenţie este faptul că pentru piaţa de cladiri de birouri introduce suporturi noi: casete luminoase – totemuri elegante.

Acestea oferă o bună vizibilitate datorită atât amplasării lor şi dimensiunilor generoase, cât şi calităţii imaginii
imprimate, fiind astfel posibilă expunerea chiar şi a celor mai exigente branduri. “Noile clădiri adăugate în portofoliu aduc cu sine consolidarea Invent Office – serviciu de publicitate indoor dezvoltat pentru a atinge un public ţintă activ, tânăr pe care îl regăsim în clădirile de birouri” a declarat Eduard Petrescu, Managing Partner, Invent Media.

Acesta a continuat: „Suporturile noi au fost alese cu atenţie pentru a oferi clienţilor noştri cele mai bune condiţii de expunere pentru publicitatea indoor şi pentru a pune astfel în valoare cât mai bine un brand. Am ales suporturi de dimensiuni mai mari pentru eficienţa comunicării în primul rând atunci când vorbim despre spaţii intens traficate precum cele din interiorul unei cladiri de birouri”.

Se poate spune că este clar că cu cat e mai mare un suport cu atât este mai spectaculos, atrage mai uşor privirile celorlalţi, totul bineînţeles cu o condiţie: aceea de a se integra optim în peisaj, de a nu deranja privirea, de a
nu face notă discordantă cu ambientul. Noile suporturi de publicitate indoor puse la dispoziţia celor interesaţi de către agenţia Invent Media au dimensiuni şi caracteristici perfect adaptate pentru o vizualizare optimă a mesajului publicitar. De asemenea acestea au avantajul că fie şi în condiţii mai slabe de iluminare a ambientului, suportul este eficient, imaginea fiind iluminată din spate, iar afişul putând fi uşor remarcat de oricine.

Invent Media este unul dintre principalii jucători pe piaţa publicităţii indoor din România, operând împreună cu partenerii săi o retea de lifturi şi spaţii indoor la nivel naţional şi oferind trei tipuri de pachete de servicii: Home, Office (cladiri de birouri)  şi Mall.

Agenţia a derulat campanii cu succes pentru clienţi precum: Romtelecom, Bosch, Allianz, Class, Millennium Bank, Skol, Romcar Motors, KFC, Jeep, Toshiba, BRD, Hyundai Motor, MegaImage, Leumi Bank, DHL, Subaru, GlaxoSmithKline, Pizza Hut, La Fantana, Interauto, Mit Motors, Marshal Turism, Loyalia, etc.

Pe lângă spaţiul propriu zis pe care îl închiriază, Invent Media oferă servicii integrate, de monitorizare, mentenanţă şi consultanţă, având cel mai bun preţ al pieţei şi o rată de răspuns de 100% la cererile de ofertă primite.

Pentru mai multe informaţii,
Violeta-Loredana Pascal
PRwave INTERNATIONAL
loredana@prwave.ro
InfoNews (01-04-2009)