Invent Media mizeaza pe indoor in cladiri de birouri – Universign

Pe fondul propunerii eliminarii spatiilor de promovare outdoor din centrul capitalei, jucatorii din media se reorienteaza catre îmbunatatirea optiunilor de publicitate în interior. Urmând acest trend, Invent Media a adaugat în portofoliu sase cladiri de birouri cu spatii de promovare premium în zone precum Piata Victoriei, Floreasca etc.

Un element de noutate adus de agentie este oferta de suporturi adaptate pietei pretentioase de cladiri de birouri centrale. Casetele luminoase si totemurile elegante cadreaza cu aceste spatii, oferind o buna vizibilitate, atât datorita amplasarii si dimensiunilor generoase, cât si calitatii imaginilor imprimate, facând posibila expunerea celor mai exigente branduri.

Noile cladiri de birouri adaugate în portofoliu întaresc pozitionarea agentiei Invent Office, ale carei servicii de promovare  indoor sunt dezvoltate pentru atingerea unui public tinta activ si tanar.

“Suporturile noi au fost alese cu atentie, pentru a oferi clientilor nostri cele mai bune conditii de expunere pentru publicitatea indoor si pentru a pune astfel în valoare cât mai bine brandul comunicat. Am ales suporturi de dimensiuni mai mari pentru eficienta comunicarii, mai ales ca vorbim despre cladiri de birouri, care sunt spatii intens traficate.” – Eduard Petrescu, Managing Partner Invent Media

Reprezentantii companiei considera ca marimeasuportului este un factor esential: cu cât este mai mare, cu atât este mai spectaculos. Conditia esentiala pentru ca acesta sa functioneze eficient este, însa, integrarea optima în peisaj, pentru a nu face nota discordanta cu ambientul. Noile suporturi propuse de Invent Media functioneaza si în conditii mai slabe de iluminare a ambientului, imaginile fiind iluminate din spate. Pe lânga spatiul propriu zis pe care îl închiriaza, agentia ofera servicii integrate, de monitorizare, mentenanta si consultanta.