Invent Media publicitatea in lift se promoveaza pe internet – Rol.ro

Invent Media publicitatea indoor se promoveaza pe internet

Piata publicitatii se diversifica, cea pe internet functioneaza tot mai bine, marketingul direct ruleaza si el sume tot mai mari si publicitatea in spatii neconventionale se dezvolta de asemenea. De fapt, tendinta este ca ori ce spatiu sa poate fi speculat de catre companiile de publicitate. Inclusiv liftul.

Ca si Elevate Media, compania Invent Media ofera publicitate in lift. Firma, care pune la dispozitie celor interesati “un spatiu inedit si generos pentru publicitatea in lift”, isi dezvolta identitatea si pe internet, lansand in aprilie 2006 site-ul www.inventmedia.ro. “Invent Media isi propune sa valorifice la maximum un mediu neconventional – liftul”, a declarat Eduard Petrescu, Managing Director Invent Media. “Suntem convinsi ca este nevoie de o astfel de oportunitate de promovare pentru companii, mai ales daca luam in considerare faptul ca publicitatea in lift ofera siguranta ca mesajul ajunge la publicul tinta vizat. Acest lucru este posibil datorita faptului ca sunt cunoscute detalii despre costurile implicate de detinerea unui apartament in zonele centrale, in care noi avem inchiriate lifturile. In plus, mergem mai departe si oferim, la cerere, clientilor nostri si servicii de creatie special concepute pentru lift”, a mai spus Eduard Petrescu,citat de www.SMARTfinancial.ro.

Conform Invent Media, liftul este un mediu ce poate fi utilizat cu succes de companii datorita impactului pe care mesajul transmis il are asupra publicului tinta, impact generat atat de timpul prelungit de expunere in fata mesajului cat si de intimitatea pe care o ofera mediul. Astfel, toti cei care vor merge cu liftul – de dimineata la plecare si seara cand revin acasa, ori poate chiar de mai multe ori pe zi – vor fi expusi mesajului care se doreste a fi transmis.

“Desigur, nu vor fi exclusi nici vizitatorii locatiilor respective – tinand cont de faptul ca unele apartamente sunt in fapt sedii ale unor companii de IT, consultanta, imobiliare, sanatate etc. Se obtine in acest mod un trafic intens ceea ce in final duce la un numar si mai mare de vizionari ale mesajului companiilor de catre public. Neexistand multe campanii care sa ruleze simultan, mesajul contribuie eficient la consolidarea brand-ului precum si la un nivel inalt de recunoastere al acestuia. Invent Media propune in momentul de fata companiilor interesate serviciul Invent @ Home – publicitate in lifturile din zonele centrale si rezidentiale ale Bucurestiului”, se mai precizeaza in sursa citata de ziarul financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.