Investitie de 80.000 de euro in suporturi indoor tip casete luminoase – Wall-Street

Investitie de 80.000 de euro in suporturi indoor tip casete luminoase

Invent Media, unul dintre principalii jucatorii de pe piata publicitatii indoor, a alocat 80.000 de euro pana la finalul acestui an, pentru suporturi de promovare tip casete luminoase in peste 60 de locatii. Aceasta investie in noile suporturi va genera o crestere de 25-30% a veniturilor Invent Media, incepand cu 2010, a declarat, pentru Wall-Steet Eduard Petrescu, managing partner al agentiei.

Suporturile de promovare tip casete luminoase au fost amplasate in hotelurile Ibis Nord si Ibis Parlament, mesajul celor care vor alege aceste locatii putand ajunge, in medie pe luna, la aproximativ 14.000 persoane diferite.

De asemenea, Invent Media a semnat contracte cu alte doua cladiri de birouri din zona de nord a Capitalei, oferind in prezent doua tipuri de suporturi: frame in lift si casete luminoase, in cladiri precum Citibank BC, Victoria International BC, House Business Center, Min Transporturilor. “Publicul acestor locatii este in general alcatuit din persoane cu functie de decizie, persoane din managementul diverselor cladirile de birouri precum si din persoane cu functii importante care viziteaza aceste firme, un public asadar important. Publicitatea indoor plasata strategic constituie un instrument foarte bun si eficient de marketing din punct de vedere al costurilor. Cladirile de birouri si hotelurile sunt foarte cautate in acest moment”, spune Eduard Petrescu (foto).

 

Agentia Invent Media a derulat campanii pentru clienti precum Allianz-Tiriac, Class, La Fantana, KFC, Pizza Hut, Jeep, Toshiba, Ford, Hyundai, CSC Pharma, Marshal Turism.

Pe langa spatiul propriu zis pe care il inchiriaza, Invent Media ofera servicii integrate, de monitorizare, mentenanta si consultanta.

Agentia a raportat pentru anul trecut afaceri de 200.000 de euro din publicitatea indoor, estimand pentru 2009 o crestere Investitie de 80.000 de euro in suporturi indoor tip casete luminoase.