Noi cladiri de birouri in portofoliul Invent Media – Markmedia

Noi cladiri de birouri in portofoliul Invent Media – Markmedia

Invent Media si-a marit portofoliul de spatii pentru publicitatea in lift, oferind astfel noi locatii indoor in sase cladiri de birouri din Bucuresti. Agentia de publicitate a introdus noi suporturi precum casetele luminoase (citylight-uri), care ofera o buna vizibilitate datorita atat amplasarii, dimensiunilor generoase si calitatii imaginii imprimate.

“Noile cladiri de birouri din Bucuresti, adaugate in portofoliu aduc cu sine consolidarea Invent Office – serviciu de publicitate indoor dezvoltat pentru a atinge un public tinta activ, tanar pe care il regasim in cladirile de birouri. Suporturile noi au fost alese cu atentie pentru a oferi clientilor nostri cele mai bune conditii de expunere pentru publicitatea indoor si pentru a pune astfel in valoare cat mai bine un brand. Am ales suporturi de dimensiuni mai mari pentru eficienta comunicarii in primul rand atunci cand vorbim despre spatii intens traficate precum cladirile de birouri.”, a declarat Eduard Petrescu, Managing Partner, Invent Media.

Invent Media este unul dintre principalii jucatori pe piata publicitatii indoor din Romania, operand impreuna cu partenerii sai o retea de lifturi si spatii indoor la nivel national si oferind trei tipuri de pachete de servicii: Home, Office si Mall. Pe langa spatiul propriu zis pe care il inchiriaza, Invent Media ofera servicii integrate, de monitorizare, mentenanta si consultanta.

Agentia a derulat campanii cu succes pentru clienti precum: Romtelecom, Bosch, Allianz, Class, Millennium Bank, Skol, Romcar Motors, KFC, Jeep, Toshiba, BRD, Hyundai Motor, MegaImage, Leumi Bank, DHL, Subaru, GlaxoSmithKline, Pizza Hut, La Fantana, Interauto, Mit Motors, Marshal Turism, Loyalia, etc.

Pe langa spatiul propriu zis pe care il inchiriaza, Invent Media ofera servicii integrate, de monitorizare, mentenanta si consultanta, avand cel mai bun pret al pietei si o rata de raspuns de 100% la cererile de oferta primite.

Miercuri, 1 Aprilie 2009