O noua identitate: Invent Media/the brandlifters – PRwave.ro

O noua identitate: Invent Media/the brandlifters

Suntem Invent Media, brandliftersii publicitatii in lift. Dupa aproape 2 ani de activitate, EXPERIENTA si KNOW HOW-ul acumulat, garantam servicii de comunicare eficiente, directionate si targetate clar. Putem spune ca, ajunsi la un nivel de maturitate, ne consideram la un moment care necesita schimbarea identitatii vizuale si a strategiei de comunicare a brandului nostru.

Suntem Invent Media (the brandlifters) si simtim nevoia comunicam constant despre cine suntem noi. Bridge Concept, agentie specializata in corporate identity, ne-a creat imaginea noua Invent; « i-am cunoscut in detaliu si i-am identificat clar ca fiind « the brandlifters » ». « The Brandlifters » : identitatea verbala merge mai departe, intr-o relatare clara textuala, menita sa intareasca si sa defineasca brandul Invent, respectiv calitatea de a creste branduri ”.

«Logo-ul Invent este unul din promotorii imaginii lor: aparitia compacta si sigura pe ea intr-o gama indrazneata de culori si simplitatea metodei de exprimare, intervin in calibrarea profesionalismului si a seriozitatii Invent », declara echipa Bridge Concept.

Campaniile noastre derulate pana acum s-au impartit in campanii de branding sau campanii de lansare de produs din domenii diferite: dealeri auto, banci, agentii de turism, produse alimentare, etc. Cu fiecare client discutam media-planul si targeturile ce trebuie atinse, gasim solutiile cele mai bune de comunicare si colaboram indeaproape cu agentii de creatie.

In acest moment Invent Media pune la dispozitia clientilor sai peste 1000 de fete de expunere in lifturile din Bucuresti, avand deja un portofoliu cu peste 50 de clienti care au inteles si comunica eficient prin intermediul publicitatii in lift, mediul indoor al carui promotor suntem.

Printre clientii Invent se numara deja branduri cunoscute pentru exigenta calitativa a comunicarii ; Mercedes,
Ford, Class. Suntem o echipa tanara de brandlifters – Invent, ne anuntam astfel dinamica puternica a dezvoltarii bussines-ului nostru, printr-o imagine noua.

Mai multe informatii veti gasi pe noul site www.inventmedia.ro, momentan in reconstructie.