Site dedicat publicitatii in lift – BizCity.ro

Site dedicat publicitatii in lift

Invent Media, companie ce promoveaza publicitatea in lift, a lansat astazi, 3 aprilie 2006, site – ul oficial – www.inventmedia.ro.

Avand o structura intuitiva si continutul adaptat nevoii de informare a vizitatorilor, site -ul www.inventmedia.ro ofera detalii despre conceptul promovat de Invent Media – publicitatea in lift – si despre avantajele utilizarii acestuia in promovarea companiilor si a diverselor produse si / sau servicii ale acestora.

“Invent Media isi propune sa valorifice la maximum un mediu neconventional – liftul”, a declarat Eduard Petrescu, Managing Director Invent Media. “Suntem convinsi ca este nevoie de o astfel de oportunitate de promovare pentru
companii, mai ales daca luam in considerare faptul ca publicitatea in lift ofera siguranta ca mesajul ajunge la publicul tinta vizat. Acest lucru este posibil datorita faptului ca sunt cunoscute detalii despre costurile implicate de detinerea unui apartament in zonele centrale, in care noi avem inchiriate lifturile. in plus, mergem mai departe si oferim, la cerere, clientilor nostri si servicii de creatie special concepute pentru lift,” a adaugat Eduard Petrescu.

Liftul este un mediu ce poate fi utilizat cu succes de companii datorita impactului pe care mesajul transmis il are asupra publicului tinta, impact generat atat de timpul prelungit de expunere in fata mesajului cat si de intimitatea pe care o ofera mediul. Astfel, toti cei care vor merge cu liftul – de dimineata la plecare si seara cand revin acasa, ori poate chiar de mai multe ori pe zi – vor fi expusi mesajului care se doreste a fi transmis. Desigur, nu vor fi exclusi nici vizitatorii locatiilor respective – tinand cont de faptul ca unele apartamente sunt in fapt sedii ale unor companii de IT, consultanta, imobiliare, sanatate etc. Se obtine in acest mod un trafic intens ceea ce in final duce la un numar si mai mare de vizionari ale mesajului companiilor de catre public. Neexistand multe campanii care sa ruleze simultan, mesajul contribuie eficient la consolidarea brand-ului precum si la un nivel inalt de recunoastere al acestuia.

Noul site www.inventmedia.ro

sursa BizCity