Testimoniale

BANEASA SHOPPING CITY
“Am demarat o fructuoasa colaborare cu Invent Media in 2010 si de 3 ani suntem impreuna, oferind clientilor din cladirile de birouri informatia de care au nevoie. Durabilitatea in timp a colaborarii este cea mai buna referinta pentru calitatea serviciilor prestate de Invent Media. Comunicarea excelenta cu membrii echipei ne determina sa recomandam serviciile furnizate de Invent tuturor celor care au nevoie de o “altfel de comunicare”, chiar in preajma clientului.”
Roxana Racanel – Advertising & Direct Marketing Baneasa Developments

MOBEXPERT
“Colaborarea Mobexpert cu Invent Media s-a transformat, in timp, intr-un adevarat parteneriat. Promovarea in cladirile de birouri a devenit un element important in comunicarea noutatilor din colectiile noastre. Apreciem atat promptitudinea si orientarea catre client a echipei cat si faptul ca ofera servicii de promovare indoor integrate: de la consultanta in alegerea celor mai bune solutii de expunere, pana la inchirierea, decorarea si monitorizarea spatiilor publicitare.”
Ana Grosu – Marketing Specialist

WALMARK
“Despre oamenii de la Invent Media si colaborarea cu ei am numai cuvinte bune: am lucrat usor, fara stres, am primit informarile de care aveam nevoie si i-am simtit tot timpul implicati in proiectul nostru.La cat mai multe astfel de companii si campanii!“
Irina Carp-Bartic – Senior Brand Manager Walmark

WU XING
“Invent Media ne-a oferit canalul ideal de a aduce ofertele noastre in cladirile de birouri. Suportul de comunicare din lifturi ofera posibilitatea de a iti maximiza eficacitatea mesajului datorita timpului suficient de mare de expunere la potentialii clienti dar si o buna ocazie sa iesi in evidenta cu mesajul tau. Am comunicat ofertele noastre cu ocazia deschiderii unui restaurant in zona de business Pipera si acest lucru s-a observat imediat in numarul de clienti. Cu siguranta luam in calcul si pentru viitor folosirea acestui canal de promovare”
Cristian Mogodici – Marketing Manager

DOMENIILE SAHATENI – AURELIA VISINESCU
Vinurile semnate de Aurelia Visinescu se adreseaza unui target de nisa, de aceea gasirea canalului de promovare potrivit este o provocare. Invent Media a venit cu o solutie de publicitate neconventionala pe care noi am gasit-o extrem de eficienta: timp de trei luni, la finalul anului 2011, am desfasurat impreuna o companie indoor in centre de business si cateva hoteluri care au generat notorietate si memorabilitate brandului. Am intalnit la Invent Media o echipa de tineri entuziasti, flexibili si dedicati, cu care am colaborat si comunicat excelent.
Adina Vulcan – Marketing Manager

CONACUL CASTANILOR
“Pe parcursul colaborarii, compania Invent Media a stiut sa perceapa corect asteptarile noastre iar comunicarea a fost de fiecare data productiva. Suntem multumiti de calitatea serviciilor oferite si de flexibilitatea aratata in variantele de raspuns, motive pentru care o recomandam cu incredere.”
Roxana Serban – Manager Executiv

MARR ROMANIA
“Dupa prima colaborare cu Invent Media, am decis sa incheiem si un al doilea contract de promovare indoor. Faptul ca am devenit clienti fideli ai acestei companii, demonstreaza cel mai mult multumirea noastra si incantarea fata de serviciile oferite de echipa Invent.
Recomand cu caldura serviciile lor!”
Andreea Tataru – Office Manager Marr Romania

BIO CLEANING
“Bio-Cleaning este primul serviciu de curatenie BIO pentru zona rezidentiala si office. Ne-au fost alaturi, inca de la inceput, cei din echipa Invent Media, echipa extrem de creativa si foarte implicata in proiectul nostru. Datorita profesionalismului de care au dat dovada serviciul Bio-Cleaning a beneficiat de cele mai bune canale de promovare indoor. Ii recomand din toata inima.”
Claudiu Apostol – Head of Bio-Cleaning

BAMBOO BALLROOM
“Invent Media ne-a oferit oportunitatea de a ne promova serviciile special create pentru colaborarile de tip B2B, punandu-ne la dispozitie cele mai bune spatii (cladiri de birouri si hoteluri) pentru a ne face cunoscute serviciile. In acest sens multumim echipei tinere si entuziaste a agentiei pentru colaborare, pentru promptitudine si profesionalism.”
Irina Bocancea (Tanjala) – Events Manager

ACCESS FINANCIAL SERVICES – IFN S.A.
“In scurta colaborare pe care am avut-o cu Invent Media, am descoperit o echipa cu adevarat inventiva si  flexibila. Mult succes!”
Liana Mirea – General Manager

ROMCAR MOTORS
“Invent Media ne-a propus un gen de publicitate neconventionala, de nisa, o modalitate inedita de a ne vinde produsele si de a ne promova imaginea. Si cum publicul nostru tinta este un public dinamic si deschis spre nou, am îmbratisat imediat ideea. Astfel, pornind de la ideea ca toti simtim nevoia de a avea ceva folositor si interesant de vazut intr-un spatiu monoton, am reusit sa ne atragem noi clienti si sa ne consolidam imaginea. S-a dovedit a fi o alegere inspirata, feedback-ul campaniei noastre de 3 luni (“Ford Focus – Stapaneste drumul ales”) fiind pozitiv”.
Florentina Barbu – Referent Marketing

LA FANTANA
“La Fantana a lansat anul acesta prima oferta customizata pentru consumatorii casnici pentru care confortul personal este foarte important. Serviciul de livrare a apei La Fantana acasa a fost promovat pe canale de media care sa atinga cat se poate de direct targetul, de aceea, pe langa mediile clasice s-a optat si pentru o campanie indoor in lifturi din zone rezidentiale cu potential crescut de achizitionarea a unui astfel de serviciu nou. Pentru a optimiza locatiile, astfel incat sa ne pliem cat mai bine pe bugetul disponibil am colaborat excelent cu cei de la Invent Media, astfel ca rezultatele s-au putut vedea. Campania indoor a generat un numar mare de leaduri si a creat un bun awarness noului serviciu La Fantana.”
Ana Gate – Marketing Coordinator

KIA MOTORS
“Colaborarea noastra cu cei de la Invent Media a fost una de durata. A inceput in vara lui 2007, atunci cand ne-au ajutat sa promovam o oferta de discounturi pentru cateva dintre modelele noastre. Apoi a urmat campania pentru KIA C’eed, campanie ce s-a terminat in primavara lui 2008 si s-a dovedit a fi un succes. Fara discutie, o parte din “vina” o are Invent Media cu care am avut un parteneriat fara probleme. Timp de 6 luni au fost promotorii nostri in lifturile bucurestenilor. Cred ca am facut o alegere buna atunci cand am hotarat sa mergem pe mana lor si sper ca vom mai lucra impreuna.”
Bogdan Pasa – PR Coordinator

CITY POINT
“Va multumesc pentru colaborarea deosebita.
Campania indoor pe care am avut-o prin intermediul vostru ne-a adus lead-uri importante, exact din targetul urmarit de noi. Apreciem foarte mult promptitudinea si atentia pe care ati acordat-o acestui proiect si dorim sa continuam aceasta colaborare si in viitor.”
Elena Butucea – Marketing Manager